Tang' li Tatlı

  • Malzemeler: 3su bardağı süt,1 paket vanilyalı puding,petibör bisküi(çifte kavrulmuş)2 su bardağı su,2 yemek kaşığı dolu dolu buğday nişastası,1 paket portakallı tang...
  • Yapılışı: 3 su bardağı sütle 1 paket puding koyulaşana dek pişirilir,dikdörtgen bir borcama dökülür üzerine bir sıra bisküi dizilir..2su bardağı su 1 paket portakallı tang ve 2 yemek kaşığı(dolu dolu)buğday nişastası tencerede koyulaşana dek pişirilir,bisküilerin üzerine dökülür(sıcak olarak)dışarda biraz ılındıktan sonra buzdolabında soğutulup üzeri ister portakal dilimleriyle ister hindistan ceviziyle süslenir..tam bir yaz tatlısı herkese tavsiye ederim bir dilimden sonra bir dilim daha isteyeceğinizden eminim..şimdiden afiyet olsun:))

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails